Asociația CREED este prezentă la Conferința în domeniul Transportului, sănătății și protecției mediului care are loc în Franța, la Paris.

În perioada 14-16 Aprilie 2014 are loc a 4-a Conferință la nivel înalt în domeniul Transportului, sănătății și protecției mediului organizată de Biroul Regional al Organizației Mondiale a Sănătății pentru Europa și Comisia Economică a Organizației Națiunilor Unite pentru Europa.

Din partea CREED România va fi prezent un membru în persoana lui Adrian Vașnic, acesta fiind și membru al EEHYC (Coaliția Europeană de Tineret pentru Mediu și Sănătate).

Împreună cu Dovile Adamonyte și Jovana Dodos, reprezentanții EEHYC, Adrian Vașnic va facilita o discuție cu privire la subiectele legate de Declarația ministerială propusă să fie adoptată la sfârșitul reuniunii :

Tema 1 : ” În ce domeniu de activitate, în cadrul Declarației de la Paris credeți că tinerii pot contribui cel mai mult ? „

Tema 2 : ” Ce găsiți la nivel personal sau a instituției pe care o reprezentați dificil și / sau o provocare în lucrul cu tinerii în ceea ce privește punerea în aplicare a Declarației de la Paris ?

În plus, evenimentul parte va lua forma unei expoziții în care participanții vor avea ocazia să privească fotografiile și clipurile video realizate de tineri care au participat la concursul de fotografie și video organizat de EEHYC „Orașul în mișcare: ! Oamenii pe primul loc” .

Câștigătorii din ambele categorii ( foto și video) vor fi anunțati în cursul acestui eveniment secundar și publicați pe site-ul și pagina de Facebook EEHYC.

EEYHC Conferinta Paris aprilie 2014

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: