Regulament Gal-VOL-NT 2013

Competiția Gala Voluntariatului Nemțean este organizată de asociația CREED, în cadrul proiectului SET- Sunt European Tânăr, finanțat de Comisia Europeană prin Programul Tineret în Acțiune, cu sprijinul partenerilor locali.

 1. Nominalizările pot fi realizate de organizații neguvernamentale, companii sau instituții publice din județul Neamț.
 2. Conform Legii Voluntariatului 195/2001, activitățile de voluntariat sunt neremunerate, bazate pe consimțământul liber exprimat și realizate în beneficiul comunității. Organizatorii activităților de voluntariat sunt persoane juridice de drept public sau privat, fără scop patrimonial.
 3. Companiile pot nominaliza exclusiv pentru secțiunile Voluntarul Anului în domeniul Corporativ și Proiectul de Voluntariat al Anului în domeniul Corporativ. Aceste nominalizări trebuie să facă referire la angajați implicați ca voluntari în activități derulate de organizații neguvernamentale sau instituții publice, sau proiecte de voluntariat organizate cu sprijinul companiei și derulate de organizații neguvernamentale sau instituții publice.
 4. Lansarea apelului pentru nominalizări se face public prin intermediul partenerilor, a canalelor media și prin intermediul blogul http://www.creedromania.wordpress.com.
 5. Nominalizările se înscriu exclusiv online pe galavoluntariatuluinemtean@yahoo.ro până inclusiv la data de 12 decembrie 2013, ora 23:59.
 6. Membrii și voluntarii organizației CREED nu sunt implicați în procesul de preselecție, jurizare sau analiză a lucrărilor primite.
 7. Preselecțiile și jurizarea vor fi realizate de terțe părți care vor fi curând publicate pe www.creedromania.wordpress.com . Preselecția va consta în selectarea a 3-5 nominalizari per secțiune, în funcție de calitatea nominalizărilor.
 8. Nominalizările preselectate sunt înaintate juriului spre deliberare.
 9. Juriul deliberează și alege câștigătorii pentru fiecare categorie și secțiune de concurs.
 10. Organizatorii și juriul își rezervă dreptul de a nu accepta contestații. Deciziile organizatorilor privind preselecțiile și jurizarea privind câștigătorii sunt finale și irevocabile.
 11. Identitatea finaliștilor și a câștigătorilor vor fi făcute publice pe http://www.creedromania.wordpress.com
 12. Fiecare organizație are dreptul să înscrie un număr nelimitat de nominalizări pentru toate categoriile și secțiunile de concurs.
 13. Atât nominalizatul cât și nominalizatorul își asumă răspunderea pentru corectitudinea informațiilor furnizate. La cererea organizatorilor sau a membrilor juriului, pot fi solicitate documente doveditoare privind activitatea de voluntariat (de exemplu contracte de voluntariat, fișe de pontaj, fișe de post etc.).
 14. După finalizarea competiției și la cererea finaliștilor, organizatorii pot pune la dispoziția acestora fișele de jurizare analizate de juriu.

 Calendarul competiţiei

 

27 Noiembrie 2013: Lansarea apelului pentru nominalizari

12 Decembrie 2013: Ultima zi a nominalizărilor

12 Decembrie 2013 – 15 decembrie 2013: Preselecții, jurizare și votul publicului

18 Decembrie 2013: Gala Voluntariatului Neamțean 2013

Anunțuri

1 comentariu

 1. 27/11/2013 la 18:19

  […] Pentru mai multe detalii, intra la sectiunea Regulament. […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: