SET’ează-te să INSCRII O CARTE!

Activitati SET (97)

Odată ce ai citit o carte, fie chiar un basm, sau poate cu atât mai mult un basm, realizezi că lumea ta nu mai este suficientă, că vrei să accezi spre mai mult, spre lumea aceea ideală în care binele învinge întotdeauna răul, spre iubirile pasionante din romane, spre Sentiment, spre Adevăr.

Şi dacă continui să citeşti, descoperi lumi noi, cu noi înţelesuri, iar întrebările tale, în loc să-şi găsească răspunsuri, nasc noi întrebări. Tocmai acesta este farmecul. Continui să citeşti, mergi mai departe pe drumul cunoaşterii, pe drumul spre infinit, spre dezlegarea sau adâncirea misterelor.

Cu toţii ne dorim să înţelegem resorturile care stau la baza acestei lumi, cu toţii ne-am întâlnit măcar odată cu acel obiect nepreţuit numit CARTE. Noi, CREED , ne-am gândit cum să aducem cititorii și cărțile împreună, cum să le alimentăm pasiunea, să le oferim şansa de a descoperi noi mistere, de a ridica noi întrebări, dar şi de a stimula interesul celor tineri pentru lectură. Am creat astfel, dintr-o idee şi o sumedenie de întrebări ce i-au succedat acesteia, activitatea „Înscrie o carte”, în cadrul proiectului SET- Sunt European Tânăr, finanțat de Comisia Europeană prin programul Tineret în Acțiune.

CREED susţine lectura, CREDE în cărţi şi în farmecul lor, şi îşi doreşte să suscite interesul tău spre lectură. De aceea, te invităm sâmbătă, 3 august 2013, între orele 14:00-17:00, în Parcul Tineretului Piatra-Neamţ, pentru a înscrie o carte, două, trei…cât de multe vrei, pentru a le dărui celor care au nevoie de ele sau pentru a le schimba cu alți cititori. În cazul în care intenționezi să iei cărți în schimbul celor aduse la activitate, te așteptăm în intervalul 18:00-19:00.

Fii şi tu o verigă din acest lanţ al culturii, adu o carte pe care poate ai citit-o, care poate ţi-a deschis noi perspective, şi oferă-i altcuiva şansa de a-i pătrunde semnificaţiile. Vei putea lua, la rândul tau, acasă,  cărţi aduse de alții, poate cărţi pe care le căutai de mult. Nu poţi şti niciodată unde se ascunde o comoară, așa încât vino să ne vezi!.

Dacă şi tu crezi încă în cărţi, în magia lor şi tinzi spre o lume mai bună, vino şi înscrie o carte! E şansa ta de a   fi parte din „lanţul cunoaşterii”.

Te aşteptăm cu drag şi cu multe mistere ce aşteaptă să le dezlegi.

Ema Rotariu,

Voluntar CREED

Activitati SET (39)

Activitati SET (56)

Activitati SET (64)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: