Emoţii…

Am emoţii o mie sau poate chiar şi mai multe, când aud vorbindu-se de mamă, despre familie, despre Bălţi, despre Republica Moldova… parcă mă văd cu nişte ochi mari, larg deschişi şi cu o sete de a adăuga la cele spuse.

Sunt fericită, că-s cea mai bogată având o familie sănătoasă, fericită, o familie în adevăratul sens al cuvântului.

Sunt fericită că ai mei părinţi mi-au oferit tot ce se putea, dar mai întâi de toate mi-au oferit un frate mai mare şi-o micuţă surioară.

Ştiu ce-i frate şi soră…

Ştiu cum e când cineva îţi poartă de grijă…

Ştiu cum e să porţi grija cuiva…

Precum am auzit de la mulţi: “Ziua mea e-n toată ziua”, eu prefer să adaug la acestă afirmaţie, că acea zi în care sărbătoresc ziua mea, e ziua Mămicii mele. Da! E ziua ei, pentru că ea a fost cea care mi-a dat viaţă, ca apoi zi de zi să “clădească” OMUL ce sunt astăzi. Pot să vorbesc despre ziua aceasta neîncetat, aducându-i doar sincere mulţumiri. Ştiu că nici bucheţelul de flori ce i-l aduc an de an, exact în aceeaşi zi nu este suficient pentru a-i răscumpăra răbdarea, blândeţea, mângâierea, vorbele calde…

Fericire şi iubire, asta caută fiecare dintre noi, nu sunt undeva, să ne aştepte… e o magie în lucrurile care-ţi aduc fericire şi iubire. De fapt îmbrăţişările, privirile, vorbele spuse la momentul potrivit, aceştia-s “marii paşi” care ne dau culoare vieţii. Mă întreb: “Care e diferenţa dintre iubire şi fericire?” Nu e nici una. Una fără alta nu se realizează. Oamenii vor să afle ce e dragostea, o află, de fapt o au şi continua să o caute. Bănuiesc şi cred pentru a nu pierde, e un fel de menţinere a iubirii şi fericirii. Oamenii sunt făcuţi pentru iubire. Eu de multe ori zic: “Sunt făcută din iubire şi pentru iubire”. Se spune că nu alegi când să iubeşti, de aceea dăruieşte şi primeşte iubire in dar.

Cristina Ciobanu

4 comentarii

  1. Nina Staci said,

    27/07/2013 la 15:31

    bravooo!Crystinel! :*

  2. Tatiana said,

    25/07/2013 la 14:54

    Foarte frumoase ginduri realiste.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: