C.R.E.E.D. România a participat la ONGFest – Târgul Economiei Sociale 2013

            În perioada 17 – 19 mai 2013, C.R.E.E.D. România a participat la ONGFest – Târgul Economiei Sociale 2013, eveniment organizat de FDSC și ANPCDEFP. La eveniment au participat 150 de ONG-uri din toată țara, iar temele promovate de acestea au fost: voluntariatul, diversitatea, dialogul intercultural, inovarea civică, dezvoltarea comunitară. Fiecare organizație și-a prezentat activitățile și proiectele într-un mod cât mai creativ, în corturile puse la dispoziție de către organizatori. Tot în Parcul Tineretului a fost amplasată o scenă, pe care s-a desfășurat programul cultural-artistic: dansuri populare, teatru, jocuri, recitaluri, muzică folk și populară.

            C.R.E.E.D. România a fost una dintre organizațiile din provincie prezente la ONGFest, și s-a remarcat ca fiind asociația care a avut cel mai mare număr de voluntari prezenți la eveniment în fiecare din cele 3 zile (18 persoane).

Planificare SET

DSC_0126

Prezentare CREED

DSC_0138

La Muzeul Național de Istorie a României

DSC_0214

CREED și cruciatul

DSC_0232

O echipă frumoasă

DSC_0087

Diana predând ștafeta generației viitoare

DSC_0942

             Voluntarii C.R.E.E.D.  au organizat sau participat la ateliere de: quiling, origami, space painting saupictură. Aceste activitați au fost realizate și cu implicarea vizitatorilor standului nostru, vizitatori cărora li s-a oferit posibilitatea de a învăța sa facă origami, să învețe tehnica răsucirii hârtiei (quilling), sau să fie pictați pe față de către voluntarii noștri.

Tot în perioada ONGFest a avut loc la București și evenimentul – Noaptea Muzeelor. Din cauza cozilor foarte mari am hotărât să vizităm doar un singur muzeu, acesta fiind Muzeul Național de Istorie. Rândul de așteptare care se întindea pe o suprafață de câteva sute de metri, nu ne-a speriat, ci ne-a motivat să fim răbdători pentru că merită, și într-un final am descoperit tainele istoriei naționale.

            Pe parcursul celor 3 zile membrii echipei de proiect SET – Sunt European Tânăr au discutat și planificat activitățile din cadrul proiectului SET care va fi desfășurat la Neamț.

(Dumitru Biniuc)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: