Selectie voluntari

Image

Salut!

Tu ești tânăr, noi suntem tineri!

Tu ești interesat să te implici în activități împreună cu alți tineri, noi desfășurăm activități dedicate tinerilor în scopul dezvoltării profesionale și profesionale.

Noi, CREED, selectăm voluntari care să se alăture echipei noastre de voluntari implicați în activități ce contribuie la dezvoltarea comunităților locale din România, în special comunitatea nemțeană.

Dacă dorești să faci parte dintr-o echipă cu bogată experiență în implementare de proiecte, dacă vrei să crești împreună cu noi, atunci scrie-ne!

Căutăm în prezent voluntari care să se alăture departamentelor noastre de IT, Relații cu publicul și Implementare de proiecte.

Responsabilități:
IT – gestionarea paginilor de internet ale CREED – blog, facebook, site-uri web
Relații cu publicul – gestionarea mesajelor și comunicărilor cu beneficiarii activităților, cu membrii organizației și cu presa
Implementare de proiecte – implicarea în organizarea activităților, sprijin pentru echipa de proiect în ceea ce privește aspectele organizatorice, pregătirea materialelor pentru curs.

Ce oferim? Sprijinul din partea unei echipe cu expertiză în management de proiect, desfășurare de activități de educație non-formală, gestionare proiecte finanțate din fonduri europene și lucrul cu oamenii. Fiecare voluntar va beneficia de consiliere și de un plan personalizat de dezvoltare personală și profesională, care va fi discutat și stabilit împreună cu un coordonator de voluntari din partea CREED.

Îți garantăm că vei avea parte de lucrul într-o echipă tânără, dinamică, motivată și că activitățile vor include învățare non-formală, socializare, relaxare, călătorii în țară și străinătate, contact cu tineri din țări și medii diferite, per ansamblu o experiență nemaipomenită.

Poți aplica completând formularul de înscriere până la data de 08.11.2012, ora 18:00.

Dacă ai citit până aici, să știi că ne bucură interesul tău. Anunțul nostru de recrutare se adresează cu precădere persoanelor din Piatra Neamț, însă vom lua în calcul și candidaturile din alte zone ale țării.

Acceseaza formularul de candidatură

Click aici!

Succes!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: