Are we different? se apropie timpul sa aflam

 În fiecare zi, tinerii din echipa de proiect strâng rândurile, spre a pregăti un schimb de tineri non-formal, intercultural, educațional, marca Tineret în Acțiune. Deși la proiect vor fi doar tineri din România și Republica Moldova, apropo, felicitări celor selectați și confirmați ca participanți, pentru proiect se lucrează intens: Maria la Bruxelles-BE, Olga în Călărași-MD, Gianina la București-RO, Oana la Iași-RO, Ana la Chișinău-MD și Răzvan la Piatra-Neamț. Am auzit deja că participanții selectați au început pregătirile, se interesează de transport, se rezolvă ultimele chestiuni legate de vize, și se decid cele ce vor fi prezentate în timpul activităților interculturale.

Noi suntem nerăbdători să experimentăm întâlnirea aceasta, în care ne propunem să conștientizăm asemănări și deosebiri culturale, să exprimăm diversitatea ce ne definește și să exersăm solidaritatea și toleranța, ca valori europene pe care dorim să ni le însușim și să le promovăm tuturor.

Vă ținem la curent cu progresul nostru, și dacă aveți întrebări, vă stăm la dispoziție cu răspunsuri. Până în iulie, rămâne întrebarea: ”Are we different” Cam cât? Și cum? Și de ce? Și ce….:)

Mulțumim Tineret în Acțiune că ne ajută să găsim răspunsuri, și ne finanțează acest proiect. Detalii despre finanțator găsiți pe http://www.tinact.ro.

Această comunicare reflectă doar părerea autorului, și Comisia Europeană nu poate fi făcută răspunzătoare în nici un fel.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: