Biblioteca Vie – Voluntari, voluntariat si alte superlative

CITITOR IN BIBLIOTECA VIE!
Vino si ia-ti permis la Biblioteca Vie
Locul in care cartile vorbesc si te provoaca la cunoastere!

Centrul de Resurse Economice şi Educaţie pentru Dezvoltare organizeaza a 2-a editie a Bibliotecii Vii in data de 12.11.2011, locatia MALL GALERIA PIATRA NEAMT, intre orele 12:00-18:00. Cea de-a doua editie a Bibliotecii Vii se desfasoara in cadrul VOLuntari Activi în România şi Europa.
Zeci de CARTI VII va asteapta sa veniti intr-un numar cat mai mare sa intrati in dialog cu ele si sa le cunoasteti povestile care se ascund in paginile lor. Oare sunt ei asa cum ii caracterizam noi?
Biblioteca Vie isi propune sa promoveze respectul pentru drepturile omului si demnitatea umana, sa atraga atentia asupra diversitatii in toate formele ei, sa stimuleze dialogul intre oameni.
Biblioteca vie functioneaza ca o biblioteca obisnuita- dumneavoastra, ca cititor, puteti imprumuta o carte pentru o perioada limitata de timp (40 minute). Exista insa doua aspecte importante: CARTILE sunt FIINTE UMANE si intra intr-un dialog personal cu cititorul.
Biblioteca Vie reuneste pe rafturile sale carti dintre cele mai intersante care va asteapta sa pasiti in lumea lor fascinanta si sa le cunoasteti mai bine. Mai multe detalii http://www.creedromania.ro. Vino si Ia-ti permis la Biblioteca Vie!

Evenimentul este organziat in cadrul proiectului VOLARE – VOLuntari Activi in Romania si Europa implementat in perioada aprilie-decembrie 2011 de catre Pro Vobis – Centrul National de Resurse pentru Voluntariat in parteneriat cu Asociatia ART Fusion (Bucuresti) si Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca, cu sprijinul financiar al Comisiei Europene prin programul Tineret in Actiune”

Gianina Vasnic
office@creedromania.ro
http://www.creedromania.ro

Reclame

2 comentarii

 1. 18/12/2012 la 10:37

  În perioada de iarnă am destul timp liber la dispoziție și aș dori să mă implic într-o activitate. E interesant ceea ce promovați dar e greu pentru copii de rând să ajungă la sediile unde se ține activitatea organizației. Mi-aș fi dorit să găsesc o organizație care să ajute copii defavorizați și nu numai. Eu aș putea să-i ajut la teme, să-mi petrec timpul cu ei discutând sau în diverse activități. Sunt mulți copii singuri chiar dacă au familie și poate mai ușor ar discuta cu cineva din afara ei sau din afara școlii.

  • creedromania said,

   18/12/2012 la 11:51

   Salutare! Ne bucură interesul tău pentru voluntariat, iar noi, CREED, îți putem facilita accesul la activități care să corespundă cerințelor tale. Pentru a putea să ne facem o idee despre tine, te rog să ne trimiți email la office (@ ) creedromania.ro, cu CV și o descriere a activităților de voluntariat pe care le-ai mai desfășurat, dacă este cazul!

   Îți dorim o zi frumoasă și succes în toate!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: