Tu stii ce vrei sa devii ?/De la scoala la serviciu

“Maine, continuarea zilei de azi “ Ce semnifica pentru tine ? Ce semnifica pentru noi, tinerii de astazi? E timpul sa afli raspunsul !
Maine … Ce inseamna maine ?
Maine = Foarte aproape
Maine = Viitor
=> Viitor = Foarte aproape

Trebuie sa fii pregatit pentru viitor si un prim pas este introspectia. Cum esti tu ? Piesa carui puzzle al vietii esti ?

Esti pasionat de un anumit domeniu, chiar o meserie anume, vrei sa faci o cariera, dar nu stii de unde sa pornesti, poate pentru ca nu ai atuuri pe care altii le au. Asta nu inseamna ca trebuie sa te dai batut. Daca vrei si incerci poti reusi.
Pentru a reusi : Informeaza-te! Astazi, de oriunde, poti afla raspunsurile. Trebuie sa fii interesat de ele si de tine in acelasi timp.

Stabileste-ti clar obiectivul: “Vreau sa devin medic la Spitalul Floreasca”. Bun! Acum analizeaza optiunile: “Ce fel de medic vreau sa fiu? “. Pune totul pe hartie: avantaje, dezavantaje, privite doar din perspective subiectiva. Nu te lasa influentat ! Toti au viziuni proprii diferite de ale tale. Si ce daca mama e profesor, iar tata te doreste arhitect? Tu stii ce vrei sa faci pentru ca te bazezi pe tine. Nu vrei sa te trezesti in fiecare dimineata cu gandul :”Off, inca o zi!”. Vrei sa fii fericit! Poate pe tine nu te intereseaza atat de mult partea financiara cat satisfactia in plan sentimental. Poate tu te temi sa iti asumi riscuri, sau pur si simplu nu iti place. Poate nu vrei sa devii arhitect, chiar daca asta inseamna sa rupi traditia familiei.

Cand ai raspunsul exact, treci la actiune ! Incepe sa construiesti azi ceea ce vei profesa maine.

Viitorul incepe azi !!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: