ArtProtEco la final

“Primavara a trecut, ArtProtEco am avut..

Vara este azi in toi, strângem roadele şi noi”

Centrul de Resurse Economice şi Educaţie pentru Dezvoltare (C.R.E.E.D.) a derulat în intervalul 01.12.2009-31.07.2010 proiectul ArtProtEco, la nivelul Judeţului Neamţ, pe parcursul căruia 24 de tineri participanţi au aflat mai multe informaţii despre domeniul ariilor protejate şi al artei fotografice.

Cei 24 de tineri, din judeţele: Alba, Arad, Bacău, Baia Mare, Botoşani, Braşov, Bucureşti, Cluj, Constanţa, Hunedoara, Iaşi, Neamţ, Suceava, Teleorman, Timiş şi Vaslui, au participat în perioada 08.04 – 15.04.2010 la sesiunile de formare care au avut loc la Bicazul Ardelean şi in ariile protejate limitrofe.

Rezultatele proiectul ArtProtEco s-au materializat prin punerea în practică a cunoştiinţelor nou dobândite de către tinerii participanţi sub forma: imortalizării fotografice a ariilor protejate, crearea a 50 de albume foto, realizarea a 100 de vederi cu tema eco, realizarea a 20 panouri informative despre ariile protejate existente. In cadrul proiectului atat participantii cat si echipa de proiect si-au dezvoltat creativitatea  si au dobandit cunostinte in domeniul artei fotografice.

Proiectul ArtProtEco a fost finanţat de Comisia Europeană[1] prin programul Tineret în Acţiune gestionat în România de A.N.P.C.D.E.F.P. ( http://www.tinact.ro )

Pentru mai multe informaţii privind evoluţia organizaţiei noastre şi a proiectelor în derulare puteţi accesa: http://www.creedromania.wordpress.com / http://www.creedromania.ro .

Persoana de contact:

Dana Vicu,

Manager de Proiect,

Tel.: 0744.599.747,

Email: office@creedromania.ro


[1] Aceasta publicaţie (comunicare) reflectă numai punctul de vedere al autorului şi Comisia nu este responsabilă pentru eventuala utilizare a informaţiilor pe care le conţine.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: