G.R.E.E.N. project, o idee verde

Sigla CREED YOUTH_RO Tineret

Odată cu venirea verii, am pornit şi noi pe drumul vacanţei. Adică, profităm de concediu şi facem ceva pentru natură, benefic pentru noi şi pentru toată lumea deopotrivă.

Cu sprijinul Agenţiei Naţionale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale (ANPCDEFP) şi al Programului Tineret în Acţiune (YiA), în săptămâna 24 – 31 august ne vedem pentru a discuta, învăţa şi experimenta ce însemnă să fii cu adevărat ecologist. Protecţia mediului, poluare, reciclare, idei inovatoare, exerciţii, muncă în natură, ce mai la deal la vale, ecologie pe pâine.

Apropo, dacă vrei să vii alături de noi, îţi punem la dispoziţie cazare, masă, un cadru potrivit pentru lucru şi un grup mare de prieteni. Poţi participa la proiectul nostru, să fii şi tu membru al G.R.E.E.N. (Grupul Român de Ecologizare a Ecosistemelor Naturale) dacă ai între 15 şi 30 de ani, eşti cetăţean român, iubeşti natura, îţi pasă de ceea ce se întâmplă în jurul tău, vrei să te implici şi eşti convins că e o idee bună să lucrezi în echipă.

Aşteptăm CV-ul tău (ai template aici), însoţit de o scurtă povestire (nu mai mult de o pagină) despre cum arăţi tu că îţi pasă de mediul înconjurător, dar şi formularul de candidatură pe care îl gaseşti aici. Aplicaţiile pot fi trimise la adresa de mail creedromania@gmail.com, iar termenul limită pentru depunerea lor este 05.07.2009.

Ne vedem curând!

Reclame

13 comentarii

 1. 25/04/2011 la 13:34

  Interesant postul tau. Zilele urmatoare o sa parcurg mai multe posturi.

 2. creedromania said,

  30/07/2009 la 00:35

  Peggy, C.R.E.E.D. – Centrul de Resurse Economice si Educatie pentru Dezvoltare isi are sediul in Sat Cut, Comuna Dumbrava Rosie, Judetul Neamt. Noi lucram acum pentru a muta aceasta asociatie in constiinta si inimile tuturor celor care isi doresc sa faca mai mult pentru lumea din jurul lor.
  Locatia proiectului va fi anuntata zilele urmatoare, in cadrul unui articol special.
  Sa mai treci pe aici! Te asteptam cu drag!

 3. pegassus said,

  29/07/2009 la 01:44

  sa lasati vorba pe blog unde anume se va desfasura operatiunea – ca as vrea sa vad si eu minunea asta, oenge functional in Piatra Neamt 🙂

  • creedromania said,

   29/07/2009 la 07:46

   Mai mult decat Piatra-Neamt, Asociatia C.R.E.E.D. isi are sediul in mediul rural. Dupa cum stii, viata s-a nascut la tara, asa incat de acolo am pornit si noi. Vom publica detalii despre proiect pe masura desfasurarii lui.
   Mai treci pe la noi!

   • pegassus said,

    30/07/2009 la 00:03

    mai trec, ca sa aflu unde se desfasoara intilnirea – si unde are sediu CREED…

 4. ionela chirila said,

  20/07/2009 la 23:01

  buna seara…vreau si eu sa va intreb ceva…numele afisate in aceasta seara sunt toate selectate?sau urmeaza sa mai afisati ?si daca imi puteti spune cate locuri au fost disponibile …doar 15 ?va multumesc!o seara placuta!

  • creedromania said,

   20/07/2009 la 23:17

   Buna Ionela! Au fost multe aplicatii care au intrat in procesul de selectie si a fost greu de ales, insa deocamdata aceste 15 nume reprezinta candidatii selectati pentru locurile disponibile. In momentul in care vom avea alte oportunitati, le vom prezenta pe site si vei putea participa. Nu ezita sa ne contactezi ori de cate ori crezi ca te putem ajuta.
   O seara placuta!

 5. marioara_pascu said,

  20/07/2009 la 19:54

  As vrea sa stiu daca emisiunea de pe TVR 1 echipa verde este creatia voastra , pt ca mi s-a parut ca ati semana cu cei 2 prezentatori , dar si ca idee , format , se incadreaza foarte bine cu ceea ce aveti pe blog

  • creedromania said,

   20/07/2009 la 20:12

   Suntem flatati de cuvintele tale Marioara. Deocamdata nu am participat in mod direct la crearea / moderarea nici unei emisiuni TV. De acum vom dezvolta blogul, postand frecvent mai multe articole, astfel incat speram sa ne citesti in continuare.

 6. 04/07/2009 la 00:25

  […] Asteptam aplicatia ta (CV, o scurta povestire despre cum arati tu ca iti pasa de mediul inconjurator si formularul de inscriere) la adresa de mail creedromania@gmail.com. Termenul limita pentru depunerea aplicatiilor este 05.07.2009, ora 23:59, iar candidatii selectati vor fi anuntati ulterior. Detalii sunt disponibile la adresa web https://creedromania.wordpress.com/2009/06/06/g-r-e-e-n-project-o-idee-verde/. […]

 7. vlad driscu said,

  30/06/2009 la 16:03

  nu reusesc sa deschid linkul pentru cv. Ce se intampla?

  • creedromania said,

   30/06/2009 la 18:39

   Buna Vlad,

   Am trimis modelul de CV si formularul pe adresa ta de email. Este posibil ca unele browsere de internet sau setari de securitate sa nu permita descarcarea directa a documentelor atasate. Daca mai apar probleme, nu ezita sa ne contactezi. Succes!

   Echipa CREED

 8. RAMONA said,

  26/06/2009 la 14:47

  blogul meu : imi dati voie sa fac reclama, nu ? 😀
  http://savuramona.blogspot.com


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: